u3xYeGUU.jpg

Moleskine Skrivset Med Smart Penna Version 3

360395.jpg

Missoni Collection Anteckningsbok XL Linjerad Zigzag

360289.jpg

Smart Anteckningsbok Hard Linjerad Large Svart

Moleskine Skrivset Med Smart Penna Version 3

Trött på att manuellt föra över handskrivna mötesanteckningar med mera till datorn eller mobilen? Den digitala Smart Pen från Moleskine är den perfekta lösningen för den som fortfarande gillar att skriva för hand, men ändå vill förenkla vardagen med smarta digitala lösningar. Skriv i den smarta anteckningsboken med den väldesignade och lätta pennan medan alla anteckningar automatisk förs över till dina digitala enheter.
I lager
SKU
360288
Begär Offert

Trött på att manuellt föra över handskrivna mötesanteckningar till dator och mobil? Den digitala Smart Pen från Moleskine är den perfekta lösningen för den som fortfarande gillar att skriva för hand, men ändå vill förenkla vardagen med smarta digitala lösningar. Skriv i den smarta anteckningsboken med den väldesignade och lätta pennan medan alla anteckningar automatisk förs över till dina digitala enheter.

Hur fungerar det?
Tack vare ett speciellt kodat papper känner den digitala pennan igen samtliga sidor i de smarta anteckningsböckerna och smarta kalendrar. Teknologin gör det möjligt för pennan att alltid veta i vilken bok, på vilken sida samt vart på pappret den skriver. På så sätt är det fritt fram att byta mellan olika anteckningsböcker och/eller sidor och det är alltid möjligt att gå tillbaka till en sida och fortsätta skriva. Pennan hänger med och anteckningarna hamnar rätt även i appen.

Informationen digitaliseras via en kamera i pennspetsen och överförs till Moleskine Notes-appen i realtid via Bluetooth. Pennan behöver inte vara uppkopplat mot appen hela tiden. Allt synkroniseras nästa gång pennan och appen kopplas. Dock måste pennan alltid vara tänd för kameran ska aktiveras och informationen sen ska kunna överföras. Det rekommenderas att synkronera löpande för att överföringen inte ska ta för lång tid. 

En av de många fördelar är att alla tidigare anteckningsböcker och kalendrar sparas digitalt utan att behöva ha kvar de fysiska böckerna. Moleskine notes appen har inga begränsningar i antal kalendrar eller anteckningsböcker som kan sparas. 

Tänkt på!
Pennan måsta vara på för att data sen ska kunna överföras. 
Börja med att ställa in vilket språk som pennan ska känna igen. Det är en förutsättning för att transkriberingen ska fungera. Default är engelska, men det går att välja mellan 30 språk. 
Moleskine Smart Pen fungerar endast tillsammans med Moleskine smarta anteckningsböcker och smarta kalendrar. 

Hur gör man?
Pennan är enkel att använda. Ladda pennan och hämta Moleskine notes app gratis från App Store™ eller Google Play. Vid första användning måste pennan registreras, vilket sker automatisk genom att sätta på den och följa instruktionerna i appen. Börja därefter skriva som vanligt i den smarta anteckningsboken. 

Alla anteckningar digitaliseras i realtid och kan sen konverteras till Word, Power Point, PDF eller transkriberas till 30 olika språk - inklusive alla de skandinaviska. Alla sidor kan enkelt skickas via e-mail genom att hålla pennan mot kuvertet som finns i hörnet på varje sida i den smarta anteckningsboken. På så sätt är det lätt att dela anteckningar med medstuderande eller kollegor.

För den som är trött på att aldrig hitta rätt i sina anteckningar är detta lösningen. I de digitaliserade anteckningar kan man använda sökord för att hitta rätt sida och därmed slippa bläddra igenom en hel anteckningsbok för att hitta det man söker! 

Det går även att spela in ljud eller göra små egna animerade filmer

Moleskine Smart Writing Set innehåller:
En Smart Pen, en smart anteckningsbok i large med 176 linjerade sidor, en magnetisk laddare till pennan samt en bläckrefill.

Annan info
Moleskine Smart Pen använder en standard D1 mini-refill som är allmänt tillgänglig. Det rekommenderas att använda färgerna svart eller blå för bästa resultat. 
Pennan: Vikt: 15,8g. Längd med huva: 14,6cm. Batteritid 8-11 timmar. 
Mått box: 28 x 22 x 3 cm

Mer information
Varumärke Moleskine
Storlek Large
Produkttyp Digital Anteckning
Produktserie Smart Writing
Layout Linjerad
Färg Svart
Pappersfärg Vit
Funktioner Batteridriven
EAN 8056598851571
Producent Artikel SWSPEN3
Försäljningsenhet ST
Intrastatkod 48201050
Ursprungsland CN
Volym (M3) 0.002
Vikt (KG) 0.848
Ladda ner produktblad (PDF) Ladda ner produktblad (PDF)
Andra som kollade på denna produkt kollade även på
 1. KOZO Anteckningsbok A5 Premium Navy
  KOZO Anteckningsbok A5 Premium Navy
 2. KOZO Anteckningsbok A4 Premium Soft Coral
  KOZO Anteckningsbok A4 Premium Soft Coral
 3. KOZO Anteckningsbok A6 Premium Navy
  KOZO Anteckningsbok A6 Premium Navy
 4. KOZO Anteckningsbok A4 Classic Dusty Pink
  KOZO Anteckningsbok A4 Classic Dusty Pink
 5. Classic Hard Linjerad Pocket Reef Blue
  Classic Hard Linjerad Pocket Reef Blue
Du kanske också är intresserad av
 1. Moleskine Smart Anteckningsbok Soft Olinjerad Large Svart
  Moleskine Smart Anteckningsbok Soft Olinjerad Large Svart
 2. Moleskine Smart Anteckningsbok Soft Olinjerad XL Svart
  Moleskine Smart Anteckningsbok Soft Olinjerad XL Svart
 3. Moleskine Smart Anteckningsbok Soft Linjerad XL Svart
  Moleskine Smart Anteckningsbok Soft Linjerad XL Svart
 4. Moleskine Smart Anteckningsbok Soft Linjerad Large Svart
  Moleskine Smart Anteckningsbok Soft Linjerad Large Svart
 5. Moleskine Smart Penna Version 2
  Moleskine Smart Penna Version 2