Specialtryck & Profilprodukter

100_Customized-transp_1_

Special & Profiltryck


Special & Profiltryck

De senaste åren har vi sett betydande ökning av förfrågningar på kundanpassade produkter. Kraven förändras i takt med att vi effektiviseras, digitaliseras och certifieras. Därmed är en standardprodukt inte alltid tillräcklig. Vårt sortiment inom Special & Profiltryck består av en bred standardserie. Vi tillför expertis och är en bra samarbetspartner när det gäller kundanpassade lösningar som speciella krav på materialegenskap, udda storlekar och tryck av logotype eller annat unikt tryck.

Produkterna i kategorin Special & Profiltryck är framför allt blixtlåspåsar, packsedelskuvert, postorderpåsar och displayramar. Då det är frågan om enkla företagstryck, finns det en hel del kontorsprodukter i vårt sortiment som vi också kan trycka på.

En kundanpassad produkt i form av specialinfärgad blixtlåspåse, packsedelskuvert med företagstryck eller en postorderpåse med dubbel förslutning med unikt tryck, kan vara ett effektivt sätt att marknadsföra både produkten och företaget.

Förutom profileringen kan behovet också vara att kommunicera varnande text eller annan viktig information. Speciella materialspecifikationer som antistatbehandlad eller att produkten ska vara livsmedelsgodkänd är också vanliga förfrågningar. En annan spännande produktserie som vi gärna lyfter fram lite extra är våra displayramar där vi nu också kan erbjuda tryck på. Minsta volymen endast är 100 st. Displayramarna finns både som magnetiska och självhäftande. Exponeringen skapar ett professionellt intryck och ser till att informationen sitter på plats.

Våra produkter tillverkas både i Europa och i Asien. Standardprodukter levereras omgående. Leveranstider för kundanpassade produkter varierar beroende på produkt. Vi kan erbjuda flygfrakt mot en extra kostnad, om det behövs. Vår säljavdelning ger dig gärna förslag och individuellt anpassade kundlösningar. Kontakta b.n.t. Scandinavia Sälj- och kundservice för mer information eller för att få en offert för just dina behov.

Pacsedel1

Packsedelskuvert med unika tryck och material

Docustick är vårt eget varumärke på packsedelskuvert. Vi har lång erfarenhet av att erbjuda specialanpassade lösningar för alla behov, oavsett om det gäller kundunika standardtryck eller löpande tryckserier. Kuverten kan produceras i specifika storlekar i många olika material, både olika typer av plast samt miljöcertiferat papper. Vi erbjuder också lösningar för exempelvis frysbestående häftämnen. Vi har lösningar för de flesta behov endast fantasin sätter gränser.

Material:Papper och Plast

Tjocklek: Olika specifikationer på toppfilm, bottenfilm och releasepapper

Mått: C7, C6, C5, C4 eller enligt kundens önskemål 

Tryck: Upp till 6 färger

MOQ special: 25 000 st

Tillval: Olika adhesiv som fryslim, flyttbart, olika trycktekniker som ex. löpande serie

Boots_foto21

Postpåsar med tryck i olika storlekar, kvalitéer och utförande

Postpåsar med tryck är ett utmärkt tillfälle för profilering av varumärken och företag. Vi tillverkar efter kundens önskemål med tryck i olika storlekar, material och utförande. Påsar tillverkas genom coex (samextrudering), enkelt förklarat att två filmer blir till ett skikt. Detta ses tydligt på den vita påsen. Vit film på utsidan och svart film på insidan, vilket gör att de vita påsarna blir opaka. Påsarna är riv- och vattensäkra, samtliga med permanent Peel & Seal förslutning. Som standard finns även våra svarta postpåsar som är tillverkade av produktionsåtervunnet material. Det gör påsen till ett mer miljövänligt och prisvärt alternativ. Standard påsarna finns både med och utan handtag.

Material: PE

Färg: Enligt önskemål

Tjocklek: Kan anpassas (standard 60my)

Tryck: Upp till 6 färger/sida

Tillval: Dubbla Peel & Seal remsor bälg, olika förslutningsalternativ, öppningsbar, handtag, olika trycktekniker löpande serier.

Grippie_bild1

Grippie blixtlåspåsar i över 50 olika varianter

Av blixtlåspåsar erbjuder vi ett av marknadens bredaste sortiment under vårt eget varumärke Grippie®. Användningsområden är många exempelvis inom pengaväxling, reservdelar, Airport Security bag. Grippie® påsar finns som standard i över 50 olika varianter både med och utan skrivfält. De större modellerna har eurohål och de mindre modellerna har 5 mm runt hål för upphängning. Våra standard  Grippie® påsar är återförslutningsbara. Vi erbjuder alla tänkbara specialstorlekar, tjocklekar samt påsar med kundunika tryck.

Material:PP

Färg: Transparent och alla färger

Tjocklek: Från 35my och uppåt (standard 50my och 90 my)

Mått: Från 9mm - 600mm

Tryck: Upp till 4 färger/sida

MOQ special: Från ca 10 000, mindre upplagor kan produceras mot extra kostnad.

Tillval: Antistat, antirost, infärgning, olika förslutningsmetoder, nedbrytbara etc.

b.n.t/office etiketter finns för olika ändamål. Materialet vi använder håller högsta internationella standard. Det ger absoluta bästa utskriftkvalitet både i svart och i färg. På rulle finns ett brett sortiment av varningsetiketter i både fluorescerande färger och svartvitt. Har vi inte den efterfrågade storleken, finns möjligheten att specialtillverka unika etiketter efter egen design och specifikation.

Material: Olika konfigurationer på både pappret och releasepappret.

Färg: Valfri färg och fluorescerande 

Format: Olika format på rulle

Tryck: Upp till 4 färger, även releasepappret kan profileras

Tillval: Avtagbart lim, plast etikett, frysetikett

Magnetiska ramar - display med effektivitet. Dessa magnetiska ramar (magnetisk eller självhäftande baksida) är en fantastisk blickfångare tack vare den nya snygga designen. Magnetiska stängningsremsor och bred öppning tillåter att dokument läggs in och tas ut med största möjliga enkelhet. Nu erbjuder vi även tryck på ramen. Profilera ramen med en företagslogga eller varför inte skapa en helt unik ram för ett kampanjtillfälle?

Material: 300µ PVC (fram)

Färg Standard: silver, blå, röd, grön, vit, gul, orange och svart

Tjocklek: Från 50my - 90my

Tryck: Upp till 4 färger

Mått: Från 40mm - 450mm

MOQ special: 100 st

produktfoto_Profilera11
Konto