Bli Återförsäljare

Milj_bild_bakgrund_lager

Ansök om att bli kreditkund hos oss

Du kan enkelt ansöka om att bli återförsäljare av våra produkter här på vår hemsida, vi ställer som krav på våra återförsäljare att produkterna de köper skall säljas vidare och ej vara för eget bruk. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på 040-53 84 00 eller via mail info@bntscandinavia.com det går också att chatta med kundtjänst!

För att vi ska kunna behandla din ansökan snabbt ber vi dig fylla i nedanstående uppgifter så komplett som möjligt!. Så fort vi gått igenom din ansökan kommer någon av våra duktiga medarbetare kontakta dig! För att bli kreditkund hos b.n.t Scandinavia AB krävs en godkänd kreditansökan. Genom att ansöka om att bli kund hos oss så godkänner du att en kreditupplysning får göras. Du som är enskild näringsidkare kommer att erhålla information från vår upplysningspartner om att en kreditupplysning är begärd och utlämnad.

Genom ansökan godkänner du också att vi får spara personuppgifter om dig, mer information om hur vi arbetar med GDPR och datasäkerhet kan du läsa om i vår GDPR Policy.

Konto