_8XB6kWA.jpg

Moleskine Smart Penna Version 2

2299189900_resolution_tidy_tube_zwart.jpg

Jalema Pennhållare Svart

821400.png

Dana Bokbinderilim 763 1kg

Moleskine Smart Penna Version 2

Denna digitala Smart Pen från Moleskine är den perfekta lösningen för den som fortfarande gillar att skriva för hand, men ändå vill förenkla vardagen med smarta digitala lösningar. Skriv för hand medan alla anteckningar automatisk förs över till dina digitala enheter. Detta är version 2 i Moleskine Smart Pen serien. OBS! Fungerar endast tillsammans med Moleskine smarta anteckningsböcker och smarta kalendrar.
I lager
SKU
360251
Begär Offert
Trött på att manuellt föra över handskrivna mötesanteckningar med meraa till datorn eller mobilen? Den digitala Smart Pen från Moleskine är den perfekta lösningen för alla som fortfarande gillar att skriva för hand, men ändå vill förenkla vardagen med smarta digitala lösningar. Skriv i den smarta anteckningsboken medan alla anteckningar automatisk förs över till dina digitala enheter. Detta är version 2 i Moleskine Smart Serien, men pennan har samma funktionalitet som den nyaste version 3 och är fullt kompatibel med notes appen. Skillnaden är primärt pennans design, laddningssätt samt batteritid. Tänk på att pennan endast fungerar med Moleskine Smart Notebooks, som köps separat. 

Hur fungerar det?
Tack vare ett speciellt kodat papper känner den digitala pennan igen samtliga sidor i de smarta anteckningsböckerna och smarta kalendrar. Teknologin gör det möjligt för pennan att alltid veta i vilken bok, på vilken sida samt vart på pappret den skriver. På så sätt är det fritt fram att byta mellan olika anteckningsböcker og/eller sidor och det är alltid möjligt att gå tillbaka till en sida och fortsätta skriva. Pennan hänger med och anteckningarna hamnar rätt även i appen.

Information digitaliseras via en kamera i pennspetsen och överförs till Moleskine Notes-appen i realtid via Bluetooth. Pennan behöver inte vara uppkopplat mot appen hela tiden. Allt synkroniseras nästa gång pennan och appen kopplas. Dock måste pennan alltid vara tänd för att kameran ska aktiveras och informationen sen ska kunna överföras. Det rekommenderas att synkronera löpande för att överföringen inte ska ta för lång tid. 
En av de många fördelar är att alla tidigare anteckningsböcker och kalendrar sparas digitalt utan att behöva ha kvar de fysiska böckerna. Moleskine notes appen har inga begränsningar i antal kalendrar eller anteckningsböcker som kan sparas. 

Tänk på!
Pennan måsta vara på för att data sen ska kunna överföras. Börja med att ställa in i appen vilket språk som pennan ska känna igen. Det är en förutsättning för att transkriberingen ska fungera. Default är engelska, men det går att välja mellan 30 språk. Moleskine Smart Pen fungerar endast tillsammans med Moleskine smarta anteckningsböcker och smarta kalendrar. 

Hur gör man?
Pennan är enkel att använda. Ladda pennan och hämta ’Moleskine notes app’ gratis från App Store™ eller Google Play. Vid första användning måste pennan registreras, vilket sker automatisk genom att sätta på den och följa instruktionerna i appen. Börja därefter skriva som vanligt i den smarta anteckningsboken. Alla anteckningar digitaliseras i realtid och kan sen konverteras till Word, Power Point, PDF eller transkriberas till 30 olika språk - inklusive alla de skandinaviska. Alla sidor kan enkelt skickas via e-mail genom att hålla pennan mot kuvertet som finns i hörnet på varje sida i den smarta anteckningsboken. På så sätt är det lätt att dela anteckningar med medstuderande eller kollegor.
För den som är trött på att aldrig hitta rätt i sina anteckningar är detta lösningen. I de digitaliserade anteckningar kan man använda sökord för att hitta rätt sida och därmed slippa bläddra igenom en hel anteckningsbok för att hitta det man söker! 
Det går även att spela in ljud eller göra små egna animerade filmer. 

Moleskine Smart Pen 2 innehåller:
Smart Pen 2, USB kabel för laddning av pennan, 1 bläck refill samt en volant XS Starter Journal. En specialdesignat anteckningsbok i miniformat att öva på. NB! Paper Tablet/smart anteckningsbok ingår inte - utan köps separat. 

Annan info
Moleskine Smart Pen använder en standard D1 mini-refill som är allmänt tillgänglig. Det rekommenderas att använda färgerna svart eller blå för bästa resultat. Pennan: Vikt: 22g. Längd med huva: 16cm. Batteritid 5 timmar konstant användning. 
Mer information
Varumärke Moleskine
Produkttyp Digital Anteckning
Produktserie Smart Writing
Färg Svart
EAN 8058341718889
Producent Artikel SMPENBK
Försäljningsenhet ST
Intrastatkod 96083000
Ursprungsland CN
Volym (M3) 0
Vikt (KG) 0
Ladda ner produktblad (PDF) Ladda ner produktblad (PDF)
Andra som kollade på denna produkt kollade även på
 1. Metropol Pocket Svart
  Metropol Pocket Svart
 2. Karbonpapper A4 10 Pack Blå
  Karbonpapper A4 10 Pack Blå
 3. Papper A4 130 Gram 50 Ark Kvist
  Papper A4 130 Gram 50 Ark Kvist
 4. Notisblock 76x76 100 Blad Neon Röd
  Notisblock 76x76 100 Blad Neon Röd
 5. Notisblock 76x127 100 Blad Neon Rosa
  Notisblock 76x127 100 Blad Neon Rosa
Du kanske också är intresserad av
 1. Moleskine Smart Anteckningsbok Soft Olinjerad Large Svart
  Moleskine Smart Anteckningsbok Soft Olinjerad Large Svart
 2. Moleskine Smart Anteckningsbok Soft Olinjerad XL Svart
  Moleskine Smart Anteckningsbok Soft Olinjerad XL Svart
 3. Moleskine Smart Anteckningsbok Soft Linjerad XL Svart
  Moleskine Smart Anteckningsbok Soft Linjerad XL Svart
 4. Moleskine Smart Anteckningsbok Soft Linjerad Large Svart
  Moleskine Smart Anteckningsbok Soft Linjerad Large Svart
 5. Moleskine Paper Tablet Svart L
  Moleskine Paper Tablet Svart L
Konto